Kosárlabda

NBA - Jason Kiddnek csípőműtéte lesz

Hamarosan csípőműtéten esik át Jason Kidd, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Milwaukee Bucks vezetőedzője.

2015.12.21 15:41MTI

Az NBA honlapjának hétfői beszámolója szerint a 42 éves, korábbi kiváló játékos szakember helyét ideiglenesen segítője, Joe Prunty veszi át.

"Joe hosszú ideje edzősködik az NBA-ben, mindenki tiszteli és biztos vagyok benne, hogy a játékosok és a stáb is maximálisan bízik benne" - nyilatkozta Kidd.

Prunty húsz éve edzősködik az NBA-ben, dolgozott a Cleveland Cavaliers (2010-13), a Portland TrailBlazers (2008-10), a Dallas Mavericks (2005-08) és San Antonio Spurs (1996-2005) csapatainál, valamint irányította a brit válogatottat is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.