Kosárlabda

Hanga Ádám győzelemmel jubilált

A Vitoriát erősítő Hanga Ádám a századik mérkőzését vívta hétvégén a spanyol kosárlabda-bajnokságban.

2015.11.02 11:36MTI

A vendég Gran Canaria ellen 77-67-re megnyert találkozón a magyar légiós kezdőként 23 perc alatt 3 pontot gyűjtött, továbbra is százszázalékos csapata pedig a tabella második helyén áll.

A baszk együttes a hétközi Euroliga-fordulóban a francia Limoges-hez látogatott, és 107-71-re győzött, Hanga 18 perc alatt 8 pontot szerzett.

"Sikeres hetet zártunk, újabb dupla győzelemmel. A Limoges ellen a támadás és a védekezés is rendben volt, tegnap a bajnokságban a szintén veretlen Gran Canaria ellen nem mentek a dobások" - nyilatkozta az MTI-nek a 26 éves kosaras, akit felkértek arra, hogy az Euroliga honlapján vezessen saját blogot, és a múlt héten már közzé is tette első bejegyzését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.