Eb-pótselejtező

Tömegközlekedéssel célszerű érkezni a vasárnapi magyar-norvég meccsre

A meccs este háromnegyed kilenc és fél tizenegy között lesz a ferencvárosi Groupama Arénában. Az utazáshoz a 3-as metrót és az 1-es villamost célszerű igénybe venni a népligeti állomásig

2015.11.13 07:26MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt javasolja, hogy az érdeklődők tömegközlekedéssel utazzanak majd a vasárnapi Magyarország-Norvégia Európa-bajnoki pótselejtező labdarúgó-mérkőzésre.

A társaság közleményében emlékeztetett, hogy a meccs este háromnegyed kilenc és fél tizenegy között lesz a ferencvárosi Groupama Arénában. Az utazáshoz a 3-as metrót és az 1-es villamost célszerű igénybe venni a népligeti állomásig - írták.

A forgalmi torlódások csökkentése érdekében a BKK kéri a szurkolókat, hogy a Groupama Arénát ne autóval közelítsék meg.

Hozzátették: az 1-es villamos vasárnap megosztva közlekedik a Bécsi út/Vörösvári út és a Lehel utca/Róbert Károly körút, valamint Zugló vasútállomás és az Etele út/Fehérvári út között. Az Árpád hídi metrómegálló és Zugló vasútállomás között 1-es jelzéssel villamospótló buszt állítanak forgalomba.

A mérkőzés után szükség szerint sűrűbben indítják a 3-as metrót és az 1-es villamost - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.