Eb-pótselejtező

Nincs meccs a lábában, mégis betalált: Kleinheislert ünnepli mindenki

Storck jól döntött, amikor kezdőcsapatába tette az újoncot. A félidőben 1:0-ra vezettünk, és a végére is ennyi maradt. Szép volt, fiúk!

2015.11.12 22:40ma.hu
FB MLSZ

Két nagy helyzettel indult a mérkőzés, először a hazaiak, majd mi veszélyeztettünk. A félidő közepére kiegyenlítettebb lett a játék. A 26. percben Kleinheisler másodszor próbálkozott lövéssel, és erős lökete utat talált a kapuba, ezzel meg is szereztük a vezetést. A szünetig már nem változott az eredmény, így a félidőben Norvégia-Magyarország: 0-1

MLSZ Facebook


Storck "meglepetésembere" győztes gólt lőtt Norvégiában

Az újonc Kleinheisler László góljával a magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra győzött Norvégia vendégeként az Európa-bajnoki pótselejtező első, csütörtöki felvonásán.

A Puskás Akadémia ebben az idényben egyetlen élvonalbeli mérkőzésen sem szerepelt, 21 éves szélsője a 26. percben lőtte a győztes gólt, mellyel a nemzeti együttes 34 év után múlta felül ismét északi riválisát. Ezt követően a magyar védelem és a 100. válogatottságát ünneplő Király Gábor kapus hősiesen tartotta az eredményt a lefújásig.

Vasárnap 20.45-től a Groupama Arénában rendezik a visszavágót, melyen a mostani meccsen kapott sárga lapja miatt Gera Zoltán nem léphet pályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.