Kezdődik!

Eb-pótselejtező - Király 100. alkalommal a kapuban

A találkozó 20.45-kor kezdődött az 1926-ban megnyitott és legutóbb 2013-ban felújított, 28 ezer néző befogadására alkalmas Ullevaal Stadionban. A játékvezető az angol Mark Clattenburg.

2015.11.12 19:55MTI
MLSZ Facebook

Meglepetésre Kleinheisler László személyében újoncot avatott a norvégok elleni Európai-bajnoki pótselejtező első, csütörtöki felvonásán Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A német szakvezető húzása mindenképpen váratlannak nevezhető, hiszen a Puskás Akadémiában futballozó 21 éves jobbszélső ebben az idényben egyetlen élvonalbeli meccsen sem lépett pályára.

A kapuban Király Gábor, a 39 éves játékos 100. alkalommal lépett pályára a válogatottban.

Storck két csatárt - Németh Krisztián és Szalai Ádám - jelölt kezdőcsapatába.

A találkozó 20.45-kor kezdődött az 1926-ban megnyitott és legutóbb 2013-ban felújított, 28 ezer néző befogadására alkalmas Ullevaal Stadionban. A játékvezető az angol Mark Clattenburg .

A visszavágót vasárnap szintén 20.45-től rendezik a Groupama Arénában.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:

Király Gábor - Fiola Attila, Guzmics Richárd, Lang Ádám, Kádár Tamás - Kleinheisler László, Gera Zoltán, Elek Ákos, Dzsudzsák Balázs - Németh Krisztián, Szalai Ádám

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.