NHL

Negyvenegy meccsre tiltották el a San Jose Sharks játékosát

A kollektív szerződés értelmében a vétkes a büntetés ideje alatt fizetésétől is elesik, az ő esetében ez 440 860 dollár (körülbelül 122 millió forint), az összeg az NHL orvosi sürgősségi alapjába kerül.

2015.10.06 11:18MTI

Egy nappal az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rajtja előtt 41 mérkőzésre szóló eltiltást kapott Raffi Torres, a San Jose Sharks játékosa.

A liga honlapjának beszámolója alapján a többszörösen visszaeső támadó szombat este az Anaheim Ducks elleni előszezon-mérkőzésen védtelen oldalról ütközte le Jakob Silfverberget, a kaliforniaiak egyik játékosát.

A kollektív szerződés értelmében a vétkes a büntetés ideje alatt fizetésétől is elesik, az ő esetében ez 440 860 dollár (körülbelül 122 millió forint), ez az összeg pedig az NHL orvosi sürgősségi alapjába kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.