BeCsípő-dött

NHL - Csípőműtét vár a pontkirályra

Csípőműtét vár Jamie Bennre, az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombaton zárult alapszakaszának pontkirályára.

2015.04.14 08:44MTI

Klubja, a rájátszásról lemaradt Dallas Stars honlapján tette közzé, hogy a 25 éves csapatkapitányt hamarosan megműtik, a rehabilitáció 4-5 hónapig tart, így szeptemberben már ott lehet az edzőtáborban.

A tavaly olimpiai bajnok Benn 82 mérkőzésen 35-ször volt eredményes, 52 gólpasszt adott, így 87 ponttal zárt. A záró körben 9 másodperccel a vége előtt asszisztot jegyzett, és ezzel lett pontkirály, így elnyerte az Art Ross Trófeát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.