Esélyek

Futsal Eb: a spanyolokkal és az ukránokkal egy csoportban a magyarok

A világranglista-vezető spanyol, illetve az ukrán csapattal került azonos csoportba a magyar futsal-válogatott a februári belgrádi Európa-bajnokságon.

2015.10.02 13:19MTI

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapjának beszámolója szerint a 12 csapatos kontinensviadal sorsolását pénteken a szerb fővárosban rendezték meg, a résztvevőket négy csoportba osztották.

A Sito Rivera vezette magyar válogatott egyik ellenfélnek egyértelműen a legnehezebb riválist kapta, a spanyol együttes ugyanis kétszeres világ- és hatszoros Európa-bajnok, a legutóbbi vb-n második, a legutóbbi Eb-n pedig harmadik volt.

Az ukránok a világranglista nyolcadik helyén állnak, legjobb eredményük a 2001-ben és 2003-ban szerzett Európa-bajnoki ezüst.

A csoportokból az első kettő jut a negyeddöntőbe.

A csoportok:
A csoport:
Szerbia, Portugália, Szlovénia
B csoport:
Spanyolország, Ukrajna, MAGYARORSZÁG
C csoport:
Oroszország, Horvátország, Kazahsztán
D csoport:
Olaszország, Csehország, Azerbajdzsán

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.