Futsal Eb

Na, ugye, csak gólt kell rúgni, és verhetőek a románok!

Utolsó másodperces góllal nyert, és továbbjutott a magyar csapat: kijutott a februári szerbiai Európa-bajnokságra. Ugyanez, nagypályán mikor sikerül végre?

2015.09.23 07:40MTI
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A képen a magyar válogatott játékosai ünneplik győzelmüket a Magyarország - Románia futsal Európa-bajnoki pótselejtező visszavágó mérkőzés végén a debreceni Főnix Csarnokban 2015. szeptember 22-én. A magyar válogatott a hosszabbítás utolsó másodpercében szerzett góllal 4-3-ra győzött, ezzel 6-5-ös összesítéssel megnyerte a pótselejtezős párharcot, és kijutott a februári szerbiai Európa-bajnokságra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.