Egy perccel a vége előtt

Futsal Eb-selejtező: döntetlen a házigazda macedónok ellen

Hatvannégy másodperccel a vége előtt szerzett öngóllal mentett pontot a magyar futsal-válogatott a házigazda macedónok elleni Európa-bajnoki selejtezőtorna első, szerdai fordulójában.

2015.03.19 07:39MTI

Eredmény, 2. csoport, 1. forduló:
Magyarország-Macedónia 3-3 (0-2)
gól: Trencsényi (30.), Hosszú (35.), Agushi (39.-öngól), illetve Todorovski (14., 18.), Micevski (35.)

A hazaiak az első félidőben elhúztak két góllal, s a magyaroknak csak nagy nehézségek árán sikerült egyenlíteni. Fél perc múlva aztán újból a macedónoknál volt az előny, a hajrában viszont a magyar csapatnak volt szerencséje, s egy öngólnak köszönhetően döntetlenre mentette a találkozót.

Az Eb-selejtezők ezen szakaszában hét négycsapatos minitornát rendeznek, innen az első helyezettek automatikusan kijutnak a 2016. február 2. és 13. között Szerbiában sorra kerülő kontinensviadalra. A hét csoportmásodik, illetve a legjobb csoportharmadik oda-visszavágós rendszerben pótselejtezőt vív egymással.

A csoport másik mérkőzésén:
Spanyolország-Svájc 9-1 (3-1)

A további program:
csütörtök:
Magyarország-Spanyolország 16.30
Macedónia-Svájc 19.00
szombat:
Magyarország-Svájc 16.00
Spanyolország-Macedónia 18.30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.