Siker!!!

Gálfi Dalma nyerte a US Opent

Gálfi Dalma diadalmaskodott a junior lányok között: 77 perc alatt győzte le ellenfelét.

2015.09.13 22:09MTI
Facebook

A junior lányok között Gálfi Dalma nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságot. A 17 éves magyar versenyző a viadal hivatalos honlapjának beszámolója alapján a vasárnapi fináléban mindössze 77 perc alatt győzte le a hazai közönség előtt szereplő Sofia Kenint.

Eredmény:
junior, lányok, döntő:
Gálfi Dalma (2.)-Sofia Kenin (amerikai, 9.) 7:5, 6:4

A Marosi Katalin, Okszana Kalasnyikova magyar, grúz páros három játszmában kikapott az Irina-Camelia Begu, Raluca Olaru román kettőstől az amerikai nyílt teniszbajnokság első fordulójában, múlt szerdán. Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal pedig a legjobb 16 között búcsúzott az amerikai nyílt teniszbajnokság női páros versenyétől. A juniorok között indult Valkusz Máté már az első fordulóban a második játszma közepén feladta mérkőzését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.