Labdarúgás

Németh Krisztián ezúttal a US Open Kupán remekelt

Németh Krisztián, a Sporting Kansas magyar válogatott labdarúgója ezúttal a Dallas FC elleni US Open Kupa-nyolcaddöntőben játszott remekül, s két góllal vette ki részét csapata sikeréből.

2015.07.02 09:43MTI

Az észak-amerikai bajnokságban, az MLS-ben is jól szereplő kansasi együttes - az MLS honlapja szerint - a magyar idő szerint csütörtök hajnalban rendezett összecsapáson esélyt sem adott a dallasiaknak, már az első félidő végén 4-0-ra vezetett, s végül 6-2-es sikerrel jutott tovább.

A magyar csatár - aki csapata negyedik és ötödik gólját szerezte - második találata egészen bravúros volt: a 16-os jobb oldalán, az alapvonal mellől jobbal emelt a kapus fölött a hálóba.

Németh ezzel a szezonban már kilenc gólnál jár minden sorozatot figyelembe véve, s ezzel holtversenyben vezeti a házi góllövőlistát a mostani találkozón négyszer eredményes Dom Dwyerrel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.