Tenisz

US Open - Babos Stosurral találkozik első fordulóban

Babos Tímea a 2011-ben győztes ausztrál Samantha Stosurral találkozik az amerikai nyílt teniszbajnokság első fordulójában.

2015.08.27 19:53MTI

A viadal honlapján csütörtökön hozták nyilvánosságra a sorsolást, e szerint amennyiben a világranglistán egyesben 73. magyar játékosnak sikerül továbbjutnia, akkor a legjobb 64 között papíron már könnyebb ellenfelet kaphat, ugyanis az orosz Jevgenyija Rogyina és egy selejtezőből érkező játékos párharcának győztesével találkozna.

Babos és a rangsorban 22. Stosur múlt kedden, a cincinnati torna első fordulójában csapott össze, akkor a magyar játékos nagy meglepetésre három játszmában, 7:6 (8-6), 4:6, 7:5-re felülmúlta ausztrál riválisát, aki karrierje legjobbjaként negyedik volt a WTA-rangsorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.