Asztalitenisz

Botlott a Postás SE a BL-ben, szegedi siker az ETTU Kupában

Az Ambrus Krisztina, a holland Li Jiao és Nagyváradi Mercédesz alkotta csapat 3-2-re maradt alul Törökországban.

2015.08.25 09:54MTI

A Postás SE szoros mérkőzésen vereséget szenvedett a címvédő török Fenerbahce otthonában a női asztalitenisz Bajnokok Ligája C csoportjának nyitófordulójában, a Szeged férficsapata ugyanakkor sikerrel vette az ETTU Kupa selejtezőjét.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a budapesti együttes - amelyben Ambrus Krisztina, a holland Li Jiao és Nagyváradi Mercédesz szerepelt - 3-2-re maradt alul Törökországban. A csoport harmadik tagja a francia Metz TT.

A sorozat másik magyar indulója, a Szekszárd AC októberben kezdi majd a küzdelmeket.

A négy hármas csoportból az első két-két helyezett jut tovább a negyeddöntőbe.

A második számú kontinentális sorozatban, az ETTU Kupában a házigazda Floratom Szeged AC Probart férfi együttese százszázalékos mérleggel megnyerte selejtezőcsoportját, ezzel bejutott a legjobb 16 közé. A további küzdelmek négy négyes csoportban zajlanak majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.