Cselgáncs-vb

Ungvárira mongol vár a vigaszágon

Az ázsiai dzsúdós két perc elteltével ugyanúgy leszorította magyar riválisát, ahogy ő az előző meccsén tette Ramancsikkal.

2015.08.26 11:11MTI

A 73 kilogrammos Ungvári Miklós a vigaszágon folytatja szereplését az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokságon.

Az olimpiai második helyett magyar - az izraeli Tohar Butbul és a portugál Andre Alves után - a négy világkupaéremmel rendelkező fehérorosz Aljakszej Ramancsikkal szállt szembe, aki vajmi kevés ellenállást tanúsított: a második meccse óta bekötött fejjel küzdő ceglédi dzsúdós két perc elteltével bemutatta a védjegyének számító leszorítást, amelyből a fehérorosznak esélye sem volt kiszabadulni.

A fogyatkozó mezőny miatt felpörgött a program, így tíz perc múlva Ungvári már a címvédő japán Nakaja Rikivel találkozott. A súlycsoport olimpiai másodikja és kétszeres világbajnoka már túl nagy falatnak bizonyult: az ázsiai dzsúdós két perc elteltével ugyanúgy leszorította magyar riválisát, ahogy ő az előző meccsén tette Ramancsikkal.

Mivel Ungvári a negyeddöntőben kapott ki, a bronzéremig tartó vigaszágon küzdhet tovább, ahol első ellenfele a mongol Odbayar Ganbaatar lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.