Cselgáncs-vb

Karakas Hedvig olimpiai bajnokot győzött le a nyitókörben

A 32 között a kétszeres pánamerikai ezüstérmes kolumbiai Yadinis Amaris következik, akivel 1/1 az egymás elleni mérlegük.

2015.08.26 08:54MTI

Az 57 kilogrammos Karakas Hedvig győzelemmel kezdett az olimpiai kvalifikációs asztanai cselgáncs-világbajnokság szerdai napján.

A világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes magyar első meccsén, a 64 között a Pekingben olimpiai bajnok Giulia Quintavalléval szállt szembe, akit kétszer is intettek, míg a Honvéd versenyzőjét csak egyszer, így végül a 25 éves magyar a negyedik meccsüket is megnyerte. A 32 között a kétszeres pánamerikai ezüstérmes kolumbiai Yadinis Amaris következik, akivel 1/1 az egymás elleni mérlegük.

A harmadik nap másik magyarja, Ungvári Miklós (73 kg) erőnyerőként csak a második fordulóban lép tatamira, de mivel súlycsoportjában 76-an vannak, így is a 64 között kezdi meg szereplését. Első ellenfele az izraeli Tohar Butbul lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.