Huszti rejtélyes betegsége

Huszti Szabolcsnak nem tudni, miért fáj a lába

Lassan már két hete bajlódik egy rejtélyes betegséggel Huszti Szabolcs, a német első osztályban játszó Hannover válogatott futballistája. Azóta több vizsgálatnak alávetették a középpályást, de még mindig nem tudni, miért fáj a játékos térde.

2008.10.09 08:05Dechert Áron, ma.hu

Így aztán az is megjósolhatatlan, hogy pályára léphet-e a szombati, Albánia elleni válogatott mérkőzésen.
 
Huszti még a Bayern München elleni mérkőzés után (ahol egyébiránt a magyar középpályás gyönyörű szabadrúgásgóljával győzte le a Hannover csapata a bajnoki címvédőt) után érzett fájdalmat a térdében. 

Kétszer is megvizsgálták, sőt MR-vizsgálatnak is alávetették Husztit, de semmi elváltozást nem mutattak ki a műszerek. Ez egyfelől örömteli, másfelől viszont igen komoly aggodalomra ad okot, hogy nem tudni: miért fáj azóta is Huszti térde.
 
Így aztán több mint kérdéses, hogy vállalhatja-e a játékot a szombati, Puskás Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő Magyarország-Albánia világbajnoki selejtező mérkőzésen. Pedig a csapatkapitány, Gera Zoltán távollétében (egy mérkőzéses eltiltását tölti a Fulham labdarúgója) nagy szükség volna az energikus és gólerős Husztira.
 
Ha valaki tud egy jó orvost, kérjük jelezze az info@ma.hu email címen, mi szívesen továbbítjuk az információt Huszti Szabolcs részére…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.