Játszik a németekkel?

Huszti diktál a Bundesligában?

Végre fény az alagút végén. A magyar futball vonata olyan alagútba ért, ahol nem csupán a sötétség az úr. Egy magyar játékos kellet(het)i magát a Bundesligában. Több mint jó jel.

2008.05.29 12:00ma.hu

Álomfizetés, megbecsülés, fontos szerep. Igen, ezt mind magáénak tudhatná Huszti Szabolcs, a Bundesligában szereplő Hannover játékosa, ha… Ha elfogadná azt a szerződés ajánlatot, melynek révén közel 400 millió forintot tehetne zsebre a középpályás. Évente. De Huszti kivár, hiszen állítólag angol és német csapatok kívánságlistáján is szerepel a 2000-2008-as szezonban 10 gólt, és 6 gólpasszt kiosztó válogatott játékos. 

Végre eljutottunk odáig, hogy ilyen is megtörténhet. Hogy nem csupán nevenincs külföldi bajnokságok nevenincs csapatainál kuncsorognak válogatott!!! játékosaink. Merthogy sajnos ilyenre is volt példa a nem olyan közeli múltban. Sokan most persze úgy vélik: mit szórakozik Huszti, ennyi pénzt úgysem keres máshol, és különben is, van még hova fejlődnie, pont az ő szintje a Hannover, csak erősödjön itt tovább. 

Ebben is van igazság. Viszont ha belegondolunk abba, hogy talán tényleg esélye volna egy komoly csapathoz kerülni, amely talán indul a Bajnokok Ligájában vagy az UEFA-kupában, akkor már más a szempontrendszer. Merthogy Huszti érez magában erőt ahhoz, hogy egy erősebb csapatban, és talán erősebb bajnokságban is megállja a helyét. Ha pedig így van, miért ne várna ki a végsőkig? 

Nem mellesleg a magyar labdarúgás egészének óriási szüksége van arra, hogy válogatott játékosaink megbecsült tagjai legyenek nívós bajnokságok nívós csapatainak. Huszti ezen az úton jár. Járja csak végig, és drukkoljunk neki ahhoz, hogy elérje a célját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.