Távozó

Sírva búcsúzott Casillas a Realtól

Tizenhat év után elhagyja a Real Madridot és az FC Portóban folytathatja pályafutását Iker Casillas világ- és Európa-bajnok kapus.

2015.07.12 18:31MTI
telesport.hu

Spanyol lapértesülések szerint a Porto kettő plusz egy évre szóló szerződést ajánlott a kapusnak. A 34 éves Casillasnak eredetileg 2017 nyaráig szól a szerződése a Real Madridnál, melynek színeiben 16 év alatt többek között három Bajnokok Ligáját, öt bajnoki címet, két Spanyol Király Kupát és klubvilágbajnokságot nyert. Casillast az elmúlt néhány évben sorozatosan kritizálták a szurkolók, a legutóbbi, trófea nélküli idényben pedig többször is kifütyülték. Médiaértesülések szerint pótlására a Manchester United kapusa, David de Gea vagy az Espanyoltól Kiko Casilla érkezhet Madridba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.