Spanyol Király Kupa

Rekordot döntött a Real Madrid és a Casillas

Az Espanyol felett aratott kedd esti 1-0-ás sikerrel a Real Madrid bejutott az elődöntőbe a labdarúgó spanyol Király Kupában, a fővárosi klubnál pedig két rekord is megdőlt.

2014.01.29 09:11MTI

A csapat sorozatban nyolcadik mérkőzésén nem kapott gólt, amire még nem volt példa az együttes történetében, e mellett Iker Casillas, a gárda világ- és Európa-bajnok kapusa immáron 682 perce hibátlan.

Ezzel Paco Buyo csúcsát adta át a múltnak, ő az 1994/95-ös szezonban 658 percig nem kapott gólt. A Real Madrid az elődöntőben az Atlético Madrid és az Athletic Bilbao párharcának továbbjutójával találkozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.