Sportlövő-vk

Sidi 39., Péni 42. kisöbű szabadpuska fekvőben

Sidi Péter 39., Péni István pedig 42. helyen végzett a kisöbű szabadpuska fekvő számban az egyesült államokbeli Fort Benningben zajló olimpiai kvalifikációs sportlövő világkupaversenyen.

2015.05.15 18:35MTI

A viadal honlapja szerint Sidi - aki áprilisban Csangvonban ötkarikás kvótát szerzett - 621,6, Péni pedig 621,3 körig jutott az alapversenyben, amelyből 626 fölötti eredménnyel lehetett a nyolcas döntőbe jutni.

Sidi a szerdai nyitónapon hetedik helyen zárt légpuskában.

A többi vk-versenyhez hasonlóan Fort Benningben is minden számban két olimpiai kvótát osztanak ki. A magyarok közül eddig Sidi és Tobai-Sike Renáta biztosította helyét a riói ötkarikás játékokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.