Összesen 10 dobogós hely

Három magyar arany a shinkyokushin karate Eb-n

Három aranyérmet szerzett, s összesen tíz dobogós helyezést ért el a magyar válogatott a Varsóban rendezett shinkyokushin karate Európa-bajnokságon.

2015.04.20 14:07MTI

A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint a felnőtteknél a küzdelemben szerepelt Szepesi Csenge nyert, miután a +65 kilogrammos kategória fináléjában legyőzte litván ellenfelét.

A felnőttek között küzdelemben Szabó Zsófia (55 kg) második, Körmöndi Lídia (65 kg), Rózsa Gábor (70 kg) és Balogh Zsolt (90 kg) pedig harmadik lett, míg formagyakorlatban Tóth Attila nyert bronzérmet.

A junioroknál Berencsi Tímea formagyakorlatban, Németh Veronika pedig az 55 kilogrammosok küzdelmében bizonyult a legjobbnak, és ebben a korosztályban született még egy-egy magyar ezüst- és bronzérem is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.