Torna

Matolay Emlékverseny: az aranyérmesek

A szerenkénti finálékban az összetettben győztes Divéky Luca ugrásban és gerendán, Makra Noémi felemáskorláton, Csillag Tünde pedig talajon lett aranyérmes a női tornászok Matolay Elek Emlékversenyen.

2015.04.03 17:24MTI

A százhalombattai viadalon - a magyar szövetség tájékoztatása szerint - Divéky annak ellenére tudott jól szerepelni, hogy a bemelegítés során nagyot esett és megütötte a lábát.

A KSI tornász elmondta: nem gondolt rá, hogy két-két arany- és ezüstérmet is bezsebelhet. Ráadásul ugrásban, amikor is két gyakorlatot kell bemutatni, a másodiknak a kiindulási pontját nem fogadta el a zsüri, azaz alacsonyabb pontot kapott, ezért meglepődött, hogy így is nyerni tudott ezen a szeren.

A bemelegítés során megsérült lába a gyakorlatok alatt nem fájt, ám a verseny végén már igen, ezért pár nap pihenő vár rá.

Szerenkénti döntők:
ugrás:
1. Divéky Luca (KSI SE) 13,60 pont
2. Dévai Boglárka (Delfin SI SE Szombathely) 13,35
3. Kajouk Aisa (TC Békéscsaba) 13.00
felemáskorlát:
1. Makra Noémi (TC Békéscsaba) 14,30
2. Divéky 12,50
3. Dévai 11,80
gerenda:
1. Divéky 13,20
2. Makra 13,10
3. Horváth Enikő (Dunaferr SE) 12,70
talaj:
1. Csillag Tünde (Delfin SI SE Szombathely) 12,80
2. Dévai, Horváth, Divéky 12,50-12,50

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.