Újrázik

Hiába kandidált, nem Győrben rendezik a 2017-es tornász-vébét

Bár kiváló volt a magyar pályázat, a kanadai Montreal rendezheti a 2017-es torna-világbajnokságot.

2015.03.04 16:12MTI

A magyar szövetség (MATSZ) - szerdai tájékoztatása szerint - a nemzetközi szövetség (FIG) végrehajtó bizottságának értesítése után úgy határozott, hogy szintén győri helyszínnel pályázik a 2018-as Európa-bajnokság megrendezésére.

A FIG levelében külön kiemelte milyen kiváló volt a magyar pályázat, és hogy ilyen nagyvonalú kandidálással még nem találkozott.

"Nagyon megdicsérték a magyar pályázatot, kifejezetten jónak tartották, de sajnos nem mi nyertünk, pedig mindent megtettünk a siker érdekében, személyesen is lobbiztunk a FIG-nél" - mondta Magyar Zoltán, a MATSZ elnöke, hozzátéve: a pályázat szerinte is kitűnő volt, így nem adják fel, és Győrrel megpályázzák a 2018-as Eb rendezési jogát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.