Kakukktojás lett

A zöld sason röhög egész Újpest és a polgármester is

Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt is posztolta a népszerű közösségi oldalra, mi lett a Fradi legendás kabalaállatából...

2015.04.03 08:48ma.hu

Az FTC csütörtöki sajtóóráján mutatta be az új sast, amely szeretne hamar szurkolóik kedvencévé válni. "Megújult a Fradi-sas. Klubunk kabalaállata lendületes, mozgékony, családbarát lesz a jövőben. Együtt szurkol a lelátón drukkereinkkel, igazi szórakozássá teszi labdarúgó-csapatunk mérkőzéseit" - írták nagy büszkén.

Mindeközben...

Wintermantel Zsolt Facebook-oldal

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere is visítva röhög a Facebookon: Alváshoz vajon leveszi a szemüveget? - tette fel a kérdést.

És beindultak a mémek a TrollFoci oldalán



A klub kérdőív formájában szurkolói kártyával rendelkező drukkerei véleményét kérte ki. A válaszadók 63 százaléka tartotta jó ötletnek az új jelmez elkészítését. Bizonyára, Szőke Gábor Miklós monumentális alkotásából indultak ki.

De vissza a kérdőívhez, állítólag a válaszadók 90 százaléka támogatta, hogy a sas mozgékonyabb, olyan kabalaállat legyen, amely különböző eseményeken is ott van a csapat mellett.

Végül az egészet azzal is magyarázták, hogy a kabalaállat megújítása vagy cseréje nem újdonság a nemzetközi csapatok életében sem. A Manchester United jelenlegi kabalája már a hatodik különböző figura 1878-as fennállása óta. A Tottenhamnél 2006-ban, a West Ham Unitednél 2012-ben volt arculatváltás.

Az új jelmez Szever Jánosnak, az előző sas tulajdonosának is tetszik, Gera Zoltán szerint pedig az a legfontosabb, hogy a drukkereknek tetsszen.

Ehhez képest...

Vissza a régi Fradi-sast néven Facebook-oldal indult.

Néhány éve még Újpest volt hasonló helyzetben

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.