Kézilabda

A Győr 7000 eurót kap a Krim Ljubljanától

A szlovén Krim Ljubljanának vissza kell fizetnie 7000 eurót (2,1 millió forint) a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának, mert jogtalanul kért átigazolási díjat tavaly a horvát Jelena Grubisicért.

2015.01.27 19:06MTI

Az európai szövetség (EHF) kedden honlapján közölte, hogy a Krim azért nem kérhetett volna pénzt a játékosért, mert az átigazolás időpontjában már több mint egy hónapja nem állt vele szerződéses viszonyban. A szövetség ugyan nem említi név szerint a kapust, de abban az időszakban csak ő érkezett a BL-címvédő Győrhöz a Krimtől.

A ljubljanai gárda ezen felül 750 eurós (233 ezer forint) bírságot is kapott. A fellebbezésre hét napig van lehetőség.

Grubisic azóta súlyosan megsérült, ebben az idényben már nem játszhat, helyére érkezett hétfőn a kétszeres olimpiai bajnok norvég Kari Aalvik Grimsbö.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.