Csere

Nyáron edzőváltás lesz a Larvik női kézilabdacsapatánál

A nyáron edzőt vált a Larvik, amely a címvédő Győri Audi ETO egyik legnagyobb ellenfele a női kézilabda Bajnokok Ligája mostani idényében.

2015.01.23 18:49MTI

Ole Gustav Gjekstad már korábban jelezte, hogy a szezon végén távozik, a norvég klub pedig a héten közölte, hogy a jelenlegi másodedző, Tor Odvar Moen lesz az új vezetőedző.

Az ötvenéves tréner 1997 óta tevékenykedik a Larviknál különböző munkakörökben. A 2010/11-es idény második felében - amikor a későbbi magyar szövetségi kapitányt, az egy éve leukémiában elhunyt Karl Erik Böhnt menesztették - vezetőedző is volt. Az utóbbi három évben Gjekstad segítőjeként ténykedett.

A Larvik és a Győr ugyanabban a középdöntős csoportban van, és a 12-es mezőnyben csak ez a két gárda hozta a maximális nyolc pontot a csoportkörből. A magyar és a norvég bajnok jövő vasárnap az Audi Arénában kezdi meg a BL középdöntőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.