Buzánszky Jenő halála

Január 30-án búcsúztatják a legendás futballistát

Január 30-án a budapesti Szent István Bazilikában helyezik végső nyugalomra Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat legendás futballistáját, aki múlt vasárnap hunyt el 89 évesen.

2015.01.15 13:44MTI

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának beszámolója szerint a gyászszertartására 13 órakor kerül sor, barátai, tisztelői a Szent István Bazilikában vehetnek végső búcsút az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes hátvédtől.

Az Aranycsapat tagjai közül utolsóként Buzánszky Jenő távozott az élők sorából. A 49-szeres válogatott labdarúgót, a Nemzet Sportolóját a Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Labdarúgó Szövetség, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és szülővárosa, Dombóvár is saját halottjának tekinti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.