Elment az utolsó legenda

Az Emmi is saját halottjának tekinti Buzánszkyt

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) saját halottjának tekinti Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat legendás labdarúgóját, aki vasárnap, 89 éves korában hunyt el.

2015.01.12 15:14MTI

Az EMMI hétfői közleményében jelzi, hogy az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes Buzánszky Jenő halálával pótolhatatlan veszteség érte a magyar sportéletet, temetéséről a minisztérium a családdal történt egyeztetést követően intézkedik.

Az EMMI mellett a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Labdarúgó Szövetség is saját halottjának tekinti Buzánszkyt, aki az Aranycsapat utolsó élő tagja volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.