Garázdaság

Három Haladás-futballistát előállítottak

Lapértesülés szerint a rendőrség előállította a Szombathelyi Haladás három futballistáját, Dvorschák Gábort, Mursits Rolandot és Városi Viktort.

2014.12.08 07:15MTI

A Nyugat.hu internetes oldalon megjelent vasárnapi beszámoló szerint a három játékos a Bánya Cafe parkolójában került bajba, társaságuk szóváltásba keveredett egy másik csoporttal, és a vita tettlegességig fajult.

A Nyugat.hu azt írja, hogy Városit leütötték, eszméletét vesztette, és a segítségére siető Dvorschákot és Mursitsot is helyben hagyták, előbbit szintén fejbe ütötték.

"A kiérkező rendőrök a három focistát, és a sörösüveggel verekedőt is előállították. Garázdaság miatt indult eljárás ellenük" - áll a honlapon.

A Szombathelyi Haladás szombaton este 3-1-es győzelmet aratott a vendég Kecskemét ellen az OTP Bank Liga 17. fordulójában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.