Labdarúgó NB I

Szentes Lázár a Haladás új vezetőedzője

Szentes Lázár lett a labdarúgó OTP Bank Ligában 11 forduló után nyolc ponttal az utolsó előtti helyen álló Szombathelyi Haladás új vezetőedzője. Elődjét, Artner Tamást kedd délelőtt mentették fel a munkavégzés alól.

2014.10.21 19:39MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

A klub kedden este sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Szentessel egy plusz egy éves szerződést kötöttek. A tréner éppen korábbi klubja, a Győr ellen debütál ismét a Haladás élén.

"Engem minden meccs motivál, de azért a Győr mást jelent számomra, mint a többi csapat" - nyilatkozta, hozzátéve, mindent megtesz azért, hogy a Haladást sikerre vezesse. Az 58 esztendős Szentes 2001/02-ben már volt a szombathelyiek vezetőedzője.

A gárdával akkor Magyar Kupa-döntőt játszott, ugyanakkor a gárda kiesett az élvonalból. Először szerdán este tart edzést a Rohonci úton. Illés Béla sportigazgató, kisebbségi tulajdonos kiemelte: sokat beszélgettek Szentessel az elképzelésekről és hamar sikerült megállapodniuk.

Hozzátette: tisztában vannak az edző tudásával, képességeivel, így biztosak benne, hogy segíteni tud a Haladásnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.