Jön a Puskás-sör

Puskás Ferencről elnevezett sör kerül a boltokba

Az október 23-i nemzeti ünnepet követően kerül a boltokba a legendás Puskás Ferencről elnevezett Puskás-sör.

2014.10.16 11:42MTI

A Puskás örökösök licenckezelő cégének, a PUSKAS.COM Kft.-nek a tájékoztatása szerint a termék a Metró áruházakban lesz először kapható, majd november közepétől már a Tesco üzleteiben, év végéig pedig a többi kereskedelmi lánc polcain is megtalálható lesz.

A 4,6 százalékos alkoholtartalmú, láger típusú sör csomagolásának kreatív arculatára pályázatot írtak ki: a termék doboza aranyszínű, s az Aranycsapat csatárának képe és 10-es mezszáma is látható rajta.

A forgalmazásból származó bevétel egy részét jótékonysági célokra fordítják: Puskás Ferenc özvegyének a kezdeményezésére egykori futballisták nehéz helyzetbe került özvegyei és családtagjai juthatnak majd támogatáshoz. Az új sört a magyar futballválogatott legelkötelezettebb szurkolói kóstolhatták meg elsőként.

Azok a drukkerek, akik jegyet váltottak a hivatalos szurkolói vonatra, amely a legutóbbi Románia-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőre (1-1) indult Bukarestbe, a vonat- és meccsjegyük mellé egy doboz Puskás-sört is kaptak ajándékba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.