Labdarúgó NB I

Először nyert a Puskás Akadémia

Megszerezte első győzelmét a labdarúgó OTP Bank Liga 2014/15-ös szezonjában a Puskás Akadémia csapata: Benczés Miklós együttese a nyolcadik forduló szombati játéknapján hazai környezetben 3-0-ra nyert a Pápa ellen.

2014.09.21 09:29MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

OTP Bank Liga, 8. forduló:
Puskás Akadémia FC – Lombard Pápa 3-0 (2-0)
Pancho Aréna, 500 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Szakály D. (7.), Tischler (42.), Sallai R. (88.)
sárga lap: Tóth B. (61.), illetve Csilus T. (75.)

Puskás Akadémia: Danilovic – Szélesi (Lorentz 32.), Kelic, Vaszicsku, Fabio – Polonkai (Harsányi 57.), Tóth B., - Czvitkovics, Lencse, Szakály D. (Sallai R. 83.) - Tischler

Pápa ---- Szűcs L. –Jagodics B., Csizmadia, Bogunovic, Frizoni – Zulevs (Waltner 66.), Csilus T., Tóth G., Faggyas – Kenesei, Popin

Szép támadás után szerzett vezetést a Puskás Akadémia a találkozó elején. A vendég együttes ezt követően sokkal többet birtokolta a labdát, mezőnyfölényüket több helyzet és kapura lövés is jelezte. Az első félidő végén Tischler erőszakossága újabb felcsúti gólt eredményezett, így megnyugtató előnnyel vonulhattak pihenőre a hazaiak.

A második játékrészben is inkább a pápaiak próbálkoztak a gólszerzéssel, a Puskás az előny megtartására törekedett. A mérkőzés végén a csereként beállt 17 éves Sallai állította be a végeredményt. A helyzeteit jobban kihasználó hazaiak megérdemelten győztek. A Puskás Akadémia először nyert bajnoki találkozót a Pancho Arénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.