Mi mást vártunk? :)

Hosszú Katinka aranyérmes 400 m vegyesen

Hosszú Katinka aranyérmet nyert 400 méter vegyesen a berlini úszó Európa-bajnokság hétfői versenynapján.

2014.08.18 18:55MTI, ma.hu
A kép a tavalyi barcelonai vébén készült (fotó: Facebook/Katinka Hosszu)

"Katinka Európa-bajnok 400 m vegyesen!!!!!! Evelyn 6. Nem rossz kezdés :):)" - írja a Magyar Úszó Szövetség Facebook-oldalán.

Itt az első, Katinka óriási fölénnyel aranyérmes. Viszont még most is levegőért kapkod a színfalak mögött, ahol várja a 200 hát rajtját. Amit sikerült magából kipréselni:

"A pillangó nem volt annyira erős, viszont a hátat nagyon megnyomtam, meg a mellet is, azért haltam meg ennyire a végére... Azért örülök, csak most nagyon fáj mindenem... De a lényeg, hogy megint sikerült előrelépnem" - tudósítják másodpercekkel a nyilatkozat elhangzása után az internet előtt ülő rajongókat a Magyar Úszó Szövetség közösségi oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.