Csillog a vízben

Hosszú Katinka nyolc arannyal zárt

Hosszú Katinka 200 méter gyorson, 200 méter háton és 200 méter vegyesen is győzött a Debrecenben zajló úszó országos bajnokság szombati zárónapján, így nyolc aranyéremmel zárta a viadalt.

2014.07.19 21:30MTI

A szervezők tájékoztatása szerint az utolsó napon nagyobb részben érvényesült a papírforma, a férfiaknál 200 vegyesen a címvédő, olimpiai bronzérmes, Európa-bajnok Cseh László győzött magabiztosan, 50 pillangón - amelyen országos csúcstartó és címvédő - szintén ő volt a leggyorsabb.

Utóbbi számban a harmadikként zárt Holoda Péter új ifjúsági országos csúcsot úszott, a 200 méteres mellúszást pedig az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Gyurta Dániel nagy fölénnyel nyerte meg.

A nőknél a háromszoros világbajnok Hosszú 50 gyorson és 100 mellen ezüst-, 100 pillangón pedig bronzérmet szerzett, míg az 1500 gyorsot Kapás Boglárka nyerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.