FTC-stadionavató

Brazil különítménnyel érkezik a Chelsea

A Chelsea labdarúgócsapata pénteken Isztambulban minitornán vesz részt, majd vasárnap a Ferencváros stadionavatóján lép pályára az új Groupama Arénában.

2014.08.08 09:52MTI
Fotó: Facebook/Chelsea Football Club

Az utazók között ott van a brazil különítmény, Willian, Oscar és Ramires, valamint a világbajnok német Andre Schürrle is - olvasható a Chelsea honlapján.

José Mourinho együttese pénteken 45 perces mérkőzést játszik a Fenerbahcéval és a Besiktassal, majd szombaton utazik Budapestre.

A Chelsea kerete:
kapusok: Petr Cech, Mark Schwarzer, Thibaut Courtois
védők: Nathan Ake, César Azpilicueta, Gary Cahill, Andreas Christensen, Filipe Luis, Branislav Ivanovic, John Terry, Kurt Zouma
középpályások: Cesc Fabregas, Eden Hazard, Nemanja Matic, John Obi Mikel, Victor Moses, Oscar, Ramires, André Schürrle, Mohamed Szalah, Marco van Ginkel, Willian
támadók: Diego Costa, Didier Drogba, Fernando Torres

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.