Aprópénz

Diego Costa 38 millió euróért igazolt a Chelsea-be

Az angol Chelsea labdarúgócsapata lezárta Diego Costa átigazolását, akiért 38 millió eurót (közel 11,7 milliárd forintot) fizetett a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-döntős Atlético Madridnak.

2014.07.15 19:25MTI

A londoni klub kedden közleményben jelentette be, hogy pont került az ügy végére, és megvásárolta az Atlético Madridtól a brazil származású, de a brazíliai világbajnokságon a spanyol válogatottban szerepelt csatárt.

"Tudom, hogy egy kiváló csapathoz csatlakozom, hiszen az előző szezonban játszottam ellenük" - utalt a 25 éves támadó a Bajnokok Ligája elődöntőjére, ahol korábbi klubjával diadalmaskodott a londoni együttes ellen.

Az előző szezonban az Atlético Madridot 35 találattal segítő Diego Costa megszerzése azt jelenti, hogy ő is pályára léphet a 2012-ben BL-győztes Chelsea színeiben augusztus 10-én a Ferencváros elleni barátságos meccsen, amellyel megnyitják a magyar klub új stadionját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.