Búcsúzott a Loki

Drámai csatában esett ki a Debrecen

A magyar csapat hősiesen küzdött, de 2 gólos előny sem volt elég a továbbjutáshoz a fehérorosz BATE ellen.

2014.08.05 21:33ma.hu
Fotó: Czeglédi Zsolt MTI

A Debrecen 1-0-s előnnyel várta az idegenbeli visszavágót és már a meccs elején büntetőből megduplázta az előnyét, egyébként Sidibe volt eredményes.

Bouadla azonban elkövetett egy butaságot, aminek köszönhetően a 38. percben kiállították és a Debrecen több mint egy félidőn keresztül emberhátrányban játszott. A BATE azonnal megszerezte az egyenlítést, majd a második félidő közepén a vezetést is. Ez összetettben még mindig a debrecenieknek kedvezett, de a végén jött a dráma. Az indokolatlanul hosszú ráadás perceiben a fehéroroszok megszerezték a továbbjutást érő gólt egy kapushibát követően fejesből.

Ez azt jelenti, hogy már csak a Diósgyőr van versenyben a nemzetközi kupákban a magyar csapatok közül és ők is szinte lehetetlen helyzetből várják a visszavágót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.