Családbarát Stadionok

Családbaráttá válik a labdarúgás

Régen szerette a focit, de amióta gyerekei vannak, nem meri kivinni őket? Nos, ennek vége!

2014.03.13 13:15MTI

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Sport TV közös kezdeményezéseként március 22-től kilenc NB I-es futballmérkőzést rendeznek meg úgy, hogy azokon a gyerekek és a kísérőik családbarát-szektorban szurkolhatnak.

A Sport TV csütörtöki közleménye szerint a 2011-ben és 2013-ben meghirdetett Családbarát Stadionok elnevezésű kampányt alakították át úgy, hogy az idén már nem versenyt rendeznek a klubok és a stadionok között, hanem fordulónként egy meccsen lehetőséget biztosítanak a családoknak a külön szektorban való szurkolásra. A kijelölt mérkőzések félidejében sorsolást rendeznek, a szerencsés család 200 ezer forint összértékű családi hétvégét nyer, néhány fiatalnak pedig lehetősége lesz arra, hogy tizenegyest rúgjon kedvenc csapatának pályáján.

A Sport TV a közvetítései során rendszeresen beszámol a kezdeményezésről, amely március 22-én indul, és május 17-ig tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.