Járatok és kedvezmények

Így jut el könnyen a vízilabda Európa-bajnokságra

Sűríti egyes járatait a BKK, a MÁV kedvezményt ad a vízilabda Eb idején, amit június 14. és 27. között rendeznek a Margitszigeten.

2014.07.13 10:15MTI

Sűríti egyes járatait a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a vízilabda Európa-bajnokság idején, a MÁV-Start pedig 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a sportrendezvényre látogatóknak.

A BKK tájékoztatása szerint a mérkőzések előtt és után a 26-os busz munkanapokon 10-12 perc helyett 7-8, hétvégén 7-8 helyett 6 percenként közlekedik, és hét közben nem szóló, hanem alacsonypadlós csuklós buszok járnak a vonalon.

A hét közben közlekedő D12-es hajó a Margitszigetnél is megáll, a 26-os és 226-os busz megállóját pedig a Nyugati pályaudvarnál összevonják.

A MÁV-Start a rendezvényre látogatóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad bármely belföldi állomásról a Keleti, a Nyugati, a Déli és a kelenföldi pályaudvarra. A kedvezmény visszautazáshoz csak akkor vehető igénybe, ha az utas felmutatja a belépőjegyét a jegyvizsgáló kérésére.

A vízilabda Európa-bajnokságot június 14. és 27. között rendezik a Margitszigeten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.