Július 14-től bizonyíthatnak

Vízilabda Eb: Benedek Tibor csapatot hirdetett

Kihirdette pénteken a július 14. és 27. között Budapesten sorra kerülő Európa-bajnokságon szereplő, 13 tagú csapatának névsorát Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

2014.06.27 18:19MTI
freedigitalphotos.net/aopsan

A vlv.hu beszámolója szerint a tavalyi, barcelonai világbajnokok közé két új ember, Tóth Márton és Erdélyi Balázs került.

Az Eb-csapat: Decker Attila, Nagy Viktor (kapusok), Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Madaras Norbert, Szivós Márton, Tóth Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton

A magyar válogatott a spanyolokkal kezd a torna első napján, majd sorrendben a franciák, a szerbek, a németek és a horvátok következnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.