Vb-2014

Di María ott szeretne lenni a pályán a döntőben - könnyített edzést végzett

A combizomhúzódással küszködő Di María eddig öt meccsén egy gólt szerzett a világbajnokságon, de azzal eldöntötte a svájciak elleni nyolcaddöntőt.

2014.07.11 08:54MTI
Video-screenshot

Bízik benne, hogy ott lehet a németek elleni vasárnapi világbajnoki fináléban Angel Di María, az argentin labdarúgó-válogatott szélsője, aki combizomhúzódás miatt csak a kispadról nézte végig a hollandok elleni elődöntőt.



A Real Madriddal idén Bajnokok Ligáját nyert játékos csütörtökön könnyített edzést végzett, a csapathoz közeli források szerint pedig van esély arra, hogy a Rio de Janeiróban sorra kerülő döntőben, még ha csereként is, de szerepet vállaljon.

Di María eddig öt meccsén egy gólt szerzett a világbajnokságon, de azzal eldöntötte a svájciak elleni nyolcaddöntőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.