Vb-2014

Biztos, hogy Di Maria nem játszhat az elődöntőben

A 26 éves támadó a Belgium elleni szombati negyeddöntő első félidejében sérült meg, s nem is tudta folytatni a játékot.

2014.07.07 09:55MTI
Video-screenshot

Combsérülése miatt biztosan nem léphet pályára a hollandok elleni világbajnoki elődöntőben Angel di Maria, az argentin labdarúgó-válogatott szélsője.

A dél-amerikai együttes csapatorvosa vasárnap este mondta el, hogy a Real Madrid futballistája "első fokú húzódást" szenvedett, ami nem súlyos, ám a szerdai elődöntőben biztosan nem játszhat. A szakember hozzátette, az később derül ki, hogy Di Maria a fináléban vagy a bronzmérkőzésen pályára léphet-e.

A 26 éves támadó a Belgium elleni szombati negyeddöntő első félidejében sérült meg, s nem is tudta folytatni a játékot.

Daniel Martinez doktor ugyanakkor jó hírről is be tudott számolni, ugyanis a csatár Sergio Agüero felépült combsérüléséből. zombati negyeddöntő első félidejében sérült meg, s nem is tudta folytatni a játékot.

Daniel Martinez doktor ugyanakkor jó hírről is be tudott számolni, ugyanis a csatár Sergio Agüero felépült combsérüléséből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.