Adásvétel

Balotelli sem pótolhatatlan

Az AC Milan labdarúgóklubjának alelnöke, Barbara Berlusconi szerint nem zárkóznak el attól, hogy eladják Mario Balotellit.

2014.06.23 17:10MTI
Fotó: Facebook/Mario Balotelli Official

A sportvezető hétfőn reagált azokra a sajtóhírekre, melyek szerint az angol Arsenal szívesen látná soraiban az olasz csatárt, akinek még négy évig él szerződése a Milannál.

"Balotelli egy fantasztikus játékos, de úgy gondolom, senki nem pótolhatatlan. Meglátjuk, mi fog történni" - mondta Barbara Berlusconi.

A 23 éves támadó 30 bajnoki mérkőzésen 14 góllal segítette csapatát az elmúlt idényben, a milánói együttes ennek ellenére mindössze nyolcadik helyen végzett, így lemaradt az európai kupaszereplésről.

Balotelli két mérkőzésen egy gólt szerzett a jelenleg zajló brazíliai világbajnokságon az olasz válogatottban, amely kedd este játszik sorsdöntő mérkőzést Uruguay ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.