Vb-2014

Számítanak az olaszok Balotellire

"14 gólt szerzett az olasz válogatottban, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni."

2014.04.30 21:55MTI
Forrás: Wikipedia

Számít Mario Balotellire a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon Cesare Prandelli, az olasz válogatott szövetségi kapitánya.

"Képes leereszteni időnként, de nem hagyom itthon. Mario 14 gólt szerzett az olasz válogatottban, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni" - nyilatkozott a jelenlegi idényben sokat kritizált támadóról a Corriere della Serában megjelent interjúban a szakvezető.

Balotelli világbajnoki szerepvállalását az olasz sajtó kérdőjelezte meg, mivel a Milan csatára gyenge szezont produkált, ugyanakkor olyan fiatalok bukkantak fel - mint a góllövőlistát vezető torinói Ciro Immobile vagy a római Mattia Destro -, akik számba vehetők lennének a válogatottban.

A kritikák a múlt héten újra felerősödtek, amikor Balotelli összekapott egy televíziós kommentátorral az AS Roma elleni mérkőzés után, amelyen lecserélték.

Az olaszok a június 12-én kezdődő világbajnokságon angolokkal, az uruguayiakkal és a Costa Rica-iakkal szerepelnek egy csoportban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.