Hamarosan kezdődik

Foci-vb: mexikói siker, nigériai döntetlen a felkészülésen

A brazíliai világbajnokságra készülő mexikói csapat 3-0-ra legyőzte Izrael válogatottját, Nigéria pedig 2-2-es döntetlent játszott Skóciával.

2014.05.29 08:48MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

A mexikóiaktól Miguel Layun kétszer is eredményes volt, a végeredményt Marco Fabian állította be a 85. percben.

A közép-amerikai együttes kapusa, Jesus Corona fejsérülést szenvedett a mexikóvárosi mérkőzésen, amikor ütközött társával, Francisco Rodriguezzel.

A mexikói válogatott a június 12-én kezdődő vb-n a házigazda brazilokkal, valamint a horvátokkal és a kameruniakkal van egy csoportban.

A torna előtt még Ecuadorral, Bosznia-Hercegovinával és Portugáliával találkozik a felkészülés keretében. A nigériaiak a Londonban rendezett összecsapáson a 90. percben egyenlítettek a skótok ellen, Uche Nwofor jóvoltából.

Az afrikai csapat Argentínával, Bosznia-Hercegovinával és Iránnal mérkőzik meg a vb csoportszakaszában. A rajtig még a görögökkel és az Egyesült Államok együttesével tesztel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.