Művészi falfirkák

Foci-vb: graffitik százai segítenek a tájékozódásban

A művészi falfirkák a Patriarca metróállomástól egészen az Itaquera negyedig sokasodnak, ahol az Arena Corinthians található.

2014.05.28 12:53MTI
freedigitalphotos.net/vectorolie

Graffitik százai segítik a futball-vb alatt a külföldi turistákat és a csekély helyismerettel bíró brazilokat abban, hogy egyenes úton jussanak el a világbajnoki meccseknek otthont adó Sao Pauló-i stadionhoz.

A művészi falfirkák a Patriarca metróállomástól egészen az Itaquera negyedig sokasodnak, ahol az Arena Corinthians található. A Mundial legkülönbözőbb motívumait felhasználó graffitiket hetven utcai festőművész pingálta fel hosszú hetek munkájával.

A Corinthians stadionjában hat vb-mérkőzést rendeznek, így a június 12-i nyitómeccset is, amelyet a házigazda Brazília válogatottja vív Horvátország nemzeti csapatával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.