Gyilkos porcelánkagyló

Stadionból kirepülő vécékagyló állt a fejébe egy szurkolónak

Életét vesztette egy fociszurkoló Brazíliában, miután a hamarosan kezdődő világbajnokságnak otthont adó város, Recife egyik stadionjából kidobott vécécsésze fejen találta.

2014.05.05 07:00ma.hu
Fotó: sky.com

A férfi a péntek esti Santa Cruz-Parana meccs utáni tömegverekedésben sérült meg halálosan az Arruda Stadiont övező utcán.

Egy, a helyszínen tartózkodó rendőrtiszt jelentése szerint a stadionban a szurkolók három vécécsészét is kitéptek a helyéről és az utcán tartózkodó rivális szurkolókra hajították őket. Elmondása szerint a férfi azonnal életét vesztette.

A hatóságok nyomozást indítottak, a stadiont pedig bezáratták.

A város túl felén nemrég épült fel a Pernambuco Aréna, ami négy világbajnoki meccsnek is otthont ad majd. Brazíliának komoly nehézséget okoz a felkészülés a nyári nagyszabású sporteseményre, az előkészületek lassan zajlanak, nincs elegendő pénz és balesetek is hátráltatják a munkát.

Sepp Blatter FIFA elnök mégis optimista, véleménye szerint a világbajnokság sikeres lesz, pedig mind a biztonsági kérdések, mind a zavargások komoly aggodalomra adnak okot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.