Barcelona

Vilanova életéért küzdenek a barcelonai kórházban

Decemberben arról lehetett hallani, hogy harcol, de nincs jól.

2014.04.25 10:39ma.hu
Forrás: youtube.com

A Barcelona korábbi edzője, Tito Vilanova csütörtök este kórházba került, ahol megműtötték, a spanyol lapok szerint a rákkal harcoló szakember állapota drasztikusan romlott - írja az Index.hu.

A gyomorműtétre a kezelése miatt volt szükség. Többet egyelőre nem tudni az állapotáról, barátja és családja vele vannak a barcelonai kórházban. Decemberben arról lehetett hallani, hogy harcol, de nincs jól.

A Barcelona 2012 decemberében jelentette be, hogy a vezetőedző Vilanova betegsége kiújult. Ezután nyálmirigyéből rosszindulatú daganatot távolítottak el, majd januártól tíz héten át New Yorkban kezelték. Korábban, 2011 novemberében is átesett már ilyen operáción.

Vilanova korábban Pep Guardiola segédedzője volt, tőle vette át a csapatot 2012 nyarán, és remekül rajtoltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.