Motorsport

Kiváló magyar eredmény a Superbike-vb-n!

Mindkét futamon a legjobb húszban végzett a BMW Racing Team Toth két versenyzője, ifjabb Tóth Imre és Sebestyén Péter a gyorsaságimotoros Superbike-világbajnokság Aragóniai Nagydíján vasárnap.

2014.04.13 16:56MTI
Fotó: BMW Racing Team Toth

A menedzsment közleménye szerint ifj. Tóth a 24., Sebestyén pedig a 27. rajthelyet szerezte meg a szombati időmérőn, vasárnap előbbi pilóta mindkét versenyen 18., utóbbi versenyző pedig előbb 20., majd 19. volt. Vb-pontokat az első 15 helyezett kapott.

"Úgy érzem, az első, ausztráliai GP-hez képest sikerült előre lépnünk, és az alapbeállításokat is megtaláltuk a következő versenyhétvégére" - idézte a közlemény ifj. Tóth Imrét, aki hozzátette, haladnak az előzetesen kitűzött céljuk felé, de sok munka vár még rájuk.

A Superbike-vb csúcskategóriájában magyar csapat még soha nem versenyzett teljes szezont.

A sorozat következő fordulóját két hét múlva rendezik a hollandiai Assenben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.